Буба Мара Акции и Фото Галерија...

Спонзорства и организации [1994-1997]
Радио Бубамара е спонзор на преку 240 концерти и 60 театарски и кино представи. Од 94 до 97 е организатор на над 210 забави во преполни дискотеки низ цела Македонија.

Акција за здрав спортски живот [2001]

Бубамара на хуманитарноста [1999,2000]

Бубамара против Сида [2002]

Пречек на Бекам и англиската репрезентација [2004]
Популарното скопско Радио Бубамара пред престојниот натпревар помеѓу Македонија и Англија на Градскиот стадион во Скопје заедно со Aczent Media поставија 30 билборди на улиците каде што се движеа англиските навивачи и англиската репрезентација предводена од капитенот Бекам... билбордите беа со следниве пораки:
-Конкурс за голмани кои примаат голови од корнер... Место:Градски Стадион Време:18:00
-Seaman i love you
-Macedonia - England 1:0
-Се бара голман кој прима голови од корнер, заинтересираните да се пријават на Градски Сдадион во 18:00

Тие билборди беа пренесувани на сите страни и медиуми, а англиските медиуми се тресеа при секое изведување на аут.

     
 
 
 Copyright © 2008 radio Bubamara  | dsgn by flash.net.mk